Uw nieuwe assistent
Vlootbeheer

De oplossing voor wagenparkbeheer van MetaSystem

Het beheer van uw vloot is kinderspel!

MetaTrak FLEET innoveert met zijn gebruiksgemak en door zijn aantrekkelijke abonnementstarieven. De oplossing is ontworpen om managers te helpen de juiste beslissingen te nemen om het wagenpark te optimaliseren en de kosten te verlagen.

-40% Vermindering van de bedrijfskosten

 • Analyse van brandstofverbruik en overhead met automatische fraudebestrijding.
 • Het signaleren van misbruik of ongeoorloofd gebruik van voertuigen.
 • Zichtbaarheid van motortijden in hovering (stationair).
 • Herinnering aan de onderhoudstermijnen van de voertuigen.

-15% Minder risico op ongevallen en diefstal

 • Bewustmaking van chauffeurs om hun rijgedrag te optimaliseren.
 • Toezicht op naleving van snelheid en rijtijden.
 • Onmiddellijke melding van ongevallen en analytisch verslag.
 • Diefstaldetectie met 24/7 hulp via een erkend bewakingscentrum.

+30% KPI bereikt en inkomsten gestegen

 • Real-time tracking en geschiedenis!
 • Een dashboard dat een overzicht geeft van de vloot, het reactievermogen verbetert en aandachtspunten aangeeft.
 • Rapportage-instrumenten en activiteitenkalender.
 • Eco driving coaching en voortgangsbewaking.

Beheer van administratieve middelen

 • Directe communicatie met mobiele teams via de app.
 • Kennisgeving in geval van onregelmatigheden aan het voertuig/de apparatuur.
 • Uploaden en kennisgeving van het vervallen van voertuigdocumenten.
 • Aanmaken van verschillende gebruikersprofielen.
 • Beheer van reizen (privé/pro).

Het sleutelwoord is "eenvoud".

MetaTrak FLEET is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, ongeacht het profiel en de vaardigheden van de gebruiker!

De toepassing biedt hulpmiddelen die relevante elementen markeren die de besluitvorming vereenvoudigen, de naleving van de door de vlootbeheerder vastgestelde regels waarborgen en de analyse van vlootgegevens vergemakkelijken.

Cloud-toegang voor meerdere apparaten

MetaTrak FLEET is een web- en mobiel platform dat synchronisatie tussen de bestuurder en de wagenparkbeheerder mogelijk maakt en zorgt voor transparant beheer en volledige controle over het bedrijf.
Platforms en toepassingen werken zichzelf automatisch bij om de gebruikerservaring te verbeteren en te ontwikkelen.

Mobiele app

Bestuurder

De mobiele app informeert en motiveert mobiele teams om hun rijgedrag te verbeteren. Het biedt hen transparante informatie over hun rijstijl, voertuiggebruik, eventuele ongevallen, hun ritten (privé/zakelijk) en biedt de mogelijkheid om tanken te coderen.

Webtoegang

Vlootmanager

De webtoegang is het hulpmiddel voor de wagenparkbeheerder om dashboards en informatie voor elk voertuig en elke bestuurder te raadplegen. De interface is intuïtief en bestaat uit 8 hoofdpagina's die een volledig beheer en zicht op het wagenpark mogelijk maken.

Metatrak FLEET proces

Log in op

Uw gegevens analyseren

Vergemakkelijkt uw besluitvorming

Optimaliseren

Beloning

Gestandaardiseerd ontwerp

De MetaTrak FLEET interfaces (mobiel & web) zijn geïnspireerd op andere bekende software (Excel, Booking.com, Google, etc.) zodat de gebruiker in een vertrouwde omgeving blijft waardoor het gemakkelijker te leren is.

Uitleg van de pagina's

Het dashboard geeft u een overzicht van alle informatie over uw wagenpark. U hebt de mogelijkheid deze aan te passen zodat de informatie die u relevant acht op dezelfde pagina wordt gegroepeerd.

Visualiseer en beheer uw wagenpark in real time op een gedetailleerde en interactieve kaart: geofencing, points of interest, geschiedenis, beheer van meldingen, enz.

Vind, op een zeer gedetailleerde manier, alle gegevens die door uw wagenpark en door uw chauffeurs worden geproduceerd. Bekijk de scores, gegevens en routes van uw voertuigen/chauffeurs. U vindt er ook uw telematica-apparaten geïnstalleerd of in voorraad.

Houd het brandstofverbruik en de uitgaven van uw chauffeurs in de gaten. MetaTrak FLEET analyseert automatisch alle brandstofboekingen en uitgaven om u te waarschuwen voor frauduleus tanken.

Analyseer de uitgaven en bepaal de exacte kosten van uw volledige wagenpark of van een bepaald voertuig. Daarvoor moet u uw facturen invoeren voor onderhoud, autowassen, banden, verzekeringen, enz. Net als bij brandstof analyseert de toepassing automatisch de invoer en waarschuwt u voor facturen die een frauderisico kunnen inhouden.

Het verloop van ongevallen en de verzamelde gegevens zeer gedetailleerd analyseren: snelheid, tijd, positie, foto's, illustratie via Google Street View, het weer, enz.

Maak rapporten op basis van wat u wilt weten en controleren (bv.: ik wil weten hoeveel km en hoeveel tijd mijn verkopers onderweg hebben doorgebracht). Al uw rapporten worden gearchiveerd en kunnen worden gedownload in Excel-, PDF- of XML-formaat. U hebt ook de mogelijkheid om de verzending van uw rapporten per e-mail te plannen en te automatiseren (bijvoorbeeld: Elke maand wil ik weten wie het meest rijdt).

Laat u informeren over het gebruik van uw voertuigen en de naleving van de geldende regels: maximum aantal km/u, stilstandtijd, zakelijk/particulier gebruik, enz.

Vlootbeheer voor iedereen

MetaTrak FLEET is ontworpen voor elk bedrijf dat voertuigen gebruikt voor zakelijke doeleinden en zijn wagenparkbeheer op een eenvoudige en efficiënte manier wil verbeteren. Onze platforms zijn zoveel mogelijk vereenvoudigd om een zo groot mogelijk aantal gebruikers tegemoet te komen.

Type structuur :

Voorbeelden van toepassingen

 •  Vloot
  Optimaliseer uw mobiele teams en analyseer het rijgedrag om verantwoordelijker en zuiniger rijden te bevorderen.

 • Beveiligde voertuigen
  Weet te allen tijde waar uw voertuigen en hun lading zich bevinden.

 • Dealers & Importeurs
  Beveilig en optimaliseer uw bedrijfs-, test- of vervangingsvoertuigen.

 • Bouwuitrusting
  Verbeter de uptime van uw bouwmachines en beheer eenvoudig de gebruiksgebieden.

 • Huurders
  Laat u informeren bij een ongeval en verschaf uzelf de middelen om uw voertuigen terug te krijgen in geval van diefstal.

 • Logistici
  Communiceer gemakkelijk met uw mobiele teams en het optimaliseren van hun bewegingen.

Hoge prestatie gps tracker

MetaFLEET T42

Onze GPS tracker voldoet aan de strengste certificeringen en fabrieksnormen. Het garandeert de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de verzamelde informatie. Het kan worden geïnstalleerd op elk type voertuig met een 12 of 24 volt accu.

DE OPTIES

ID-tag

Identificeer uw bestuurders om gepersonaliseerde statistieken te krijgen

Startonderbreker

Beveilig uw voertuigen door onbevoegd starten te voorkomen

Wie zijn wij?

MetaTrak FLEET is een platform ontwikkeld door MetaSystem. MetaSystem is een Italiaans bedrijf dat al meer dan 45 jaar innovatieve oplossingen voor voertuigbeveiliging produceert. Het is wereldleider op het gebied van verzekeringstelematica (UBI) en officieel OEM-leverancier van de grootste autofabrikanten.

Vraag een gratis demonstratie en offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een demonstratie aan te vragen met een van onze experts of als u meer informatie wenst. We helpen u graag.

  Ontdek onze andere MetaSystem oplossingen
  voor uw bedrijf!